Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fredag den 13:e , 4 wheel drive






pojkarna

längesen nu

fullvuxen svart skog hade vart

fyllskratt i mika´ls garage

kallnatt

kurvan röset


-lägg i lågen, lågen!


bränsleröret styrled av

ävjan gjöt å diket log


-bju´an, bju´an, gaas!


snutar på ett vägmotell

tar nattskift opp i dal´n




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 192 gånger
Publicerad 2006-10-12 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga