Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I södra Jämtland i Hoverbergets västra brant finns en förkastningsrämna.
Den lämnar ingen som varit dit oberörd..



stävjan






akta skvattram ull från äng

blevo bergaburen

vill vittrans gull din säng



lavar lova lägg


under


sten står stod


över


skygga skimmer


alla


blåa bären


under


stävjar synd




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 311 gånger
Publicerad 2006-10-15 06:08



Bookmark and Share


  Vind
Folkloreistisk ramsa (kanske mantra). Inmejslad genom tiderna. Fint
2006-10-15

  Måna N. Berger
Inte folkvisa, äldre, tidlös, en galder, en jojk... Stävjan, låter som mystik, enbart själva namnet berör mig!
2006-10-15
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga