Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att se olika på samma sak

Att hata att älska
Att hata att le
Att hata att viska
Att hata att se

Jag älskar dig
utan att veta varför
Jag hatar dig
och det är bara därför

Jag vill inte kunna se
kunna skåda dig
Jag vill inte kunna höra
när du pratar med mig

Jag vill kunna leva mitt liv
utan att du förstör
Jag ber att få glömma dig
men det är ingen som hör

Varför måste du finnas
jag levde faktist bra utan dig
Nu har du bara gett mitt hjärta börda
att inte kunna leva utan dig

Du ser mig som någon annan
någon som bara finns där
Du ser mig som vän
medans jag håller dig kär..




Fri vers av Grim_me
Läst 205 gånger
Publicerad 2006-10-15 14:22



Bookmark and Share


  Last Word Spoken
åh, vilken smärtsam förälskelse,
tycker om denna dikten väldigt mycket!
2006-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Grim_me
Grim_me