Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Företagsbildning

Jag tror på kärlek,

men inte äktenskap,

och så.

Bröllopsfesten blir för dyr!

Istället borde parterna ta

50 000 var

och bilda aktiebolag.

Aktiebolaget Äktenskapet

Aktiebolaget Partnerskapet

Om man skiljer sig

går man i konkurs

När jag mötte kärleken

var det företagsbildning

vid första ögonkastet.

Det var mycket lönsamt,

ett litet tag.






Övriga genrer av Dpressed
Läst 382 gånger
Publicerad 2006-10-16 18:04



Bookmark and Share


  Saramaria79
*s* ja så kan man ju oxå se på det..
Kul med lite ironi ibland!
2006-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Dpressed