Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
[2004-12-01]


Brännmärken från dina händer

Du får mig galen av längtan,
och av lust.

Vi behöver bara titta på varandra så vet vi,
vi kysser varandra redan i tankarna.

Värmer varandra med blicken,
sucktar varandra med våra heta kroppar.

Dina händer på min kropp,
lämnar efter sig brännmärken av kärlek.




Övriga genrer av Tinisen
Läst 368 gånger
Publicerad 2004-12-01 15:26



Bookmark and Share


    äpple
Brännmärken av kärlek lät fint! :)
2005-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Tinisen
Tinisen