Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtidigt som du...

... så tanklöst häller ut ditt vatten på marken dör ett litet barn av uttårkning i famnen på sin moder.


... gnäller över att din mat inte är tillräckligt varm, dör 1000 barn av svält någonstans i ett land långt bort.


... klagar över att du är trött efter jobbet, dör 30 barn av att ha slitit i en gruva dygnet runt i många smärtsamma år.


... säger att du har för lite tid med dina barn, tas 1000 barn från sina familjer och hem, förs bort och får sina kroppar sålda till västerländska män.




Fri vers av Pisces
Läst 444 gånger
Publicerad 2006-10-18 11:38



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
Så, Så bra!!! Om alla kommit ihåg det!
2006-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Pisces
Pisces