Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med glädje

det var med glädje

jag ville ge den

inte förtjusning

att förvalta hur

du tyckte



jag tyckte ingenting

inget lismeri

lekte inte lek

inte kär heller

tänkte inte





var det

med glädje




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 85 gånger
Publicerad 2006-10-19 02:36



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Ord som gåva, enkelt framsträckta. Jag uppskattar det okonstlat raka i texten!
2006-10-19

  Per Rydberg
Bäst att kommentera nu annars är den väl borta: Härlig ordström, som ett
meddelande men med ett skönt språkligt flyt. Tycker om det sätt du förenar klarhet med språklig skönhet=enkelhet!
2006-10-19
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga