Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så väntar lungfyllnad ändå



luften i bröstet som inte riktigt får plats
inte ännu

inte riktigt snart kanske ändå
men inte nyss


då har jag ändå vilat

länge


och någonstans vet jag att andetagen bli lättare
att tungan vill mjukna och blötas

återfukta gommen för syrerika toner


längtar uppvaknande


kanske nyss

var snart inte mer måhända

men inte ännu




Fri vers av Nightngale
Läst 527 gånger
Publicerad 2006-10-19 12:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale