Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ville skriva om vardagen






vet ingen större närvaro

-ingen så kontant ensamhet
ingen vidare önskan-

än den

att vara på väg till ett mål




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 236 gånger
Publicerad 2006-10-19 13:00



Bookmark and Share


  Gunnel André VIP
Just precis så och en och annan gång kan man ju slå sig ihop om ensamheten.
2007-07-31

  Bengt VIP
Detta ska jag fundera på. Det vore ju så mycket bättre att avgränsa de potentiella målen. :-)
2006-10-19
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga