Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommer du ihåg när du lärde mej knyta? När du höll i pakethållaren när jag skulle lära mej att cykla. Jag älskar dej :)


Allt jag ville var ju att bli som du när jag blev större.

Älskade syster, älskade idol.

Bortse från de synder jag gjort,
Bortse från de jag gjorde som sotade ner livet.
Och älska mej endå.

Stå vid min sida och håll min hand.
Trots att jag kan vara en börda.

Ta i mot mina ursäkter
Men kom ihåg de jag gjort.

Låt mej se din sorg så jag kan torka bort dina tårar.
Du är min idol och i mina ögon slutar du aldrig att skina.
Du är den starkaste stjärnan utav de alla.

Jag värms utav din glädje,
Och lever utav ditt skratt.

Släpp aldrig de tag som du har om mej.
Hata mej inte för de jag gör.

Jag älskar dej så det gör ont.

Bli inte besviken för mina handlingar,
Var inte arg.

Blunda för det misstag jag gör nu och kom
ihåg den jag var då.

Älskade syster, älskade idol.
Min dröm sen jag var liten var att bli som du,
Jag gav mej själv ett omöjligt uppdrag.

Du är du, du är unik.

I mina ögon är du alltid bäst.




Fri vers av Ponkie
Läst 324 gånger
Publicerad 2006-10-19 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ponkie
Ponkie