Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i annalkande






det har pågått
i eoner
och

liknar lödigheten
i ställverket
möjligen

än mer venus
outgrundliga
färgflämt

så nätt över
tornspiran
så tidigt

om kvällarna nu




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 206 gånger
Publicerad 2006-10-20 00:51



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Höstens glödande kvällshimmel, vintern i annalkande, läser jag in. Jag upplever också starkt känslan av vår mänskliga tillfällighet i naturens och kosmos oändlighetsperspektiv. Dina ord är valda med exakthet och inte ett enda är för mycket!
2006-10-20
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga