Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till dem som inte har tid med poesi


jobb






Inatt är det ingen här
som fuskar

vi är lika enkla
och en trött kind på kudden

trycker av gårdagens
jävliga rättskaffens

det du åstadkommit
vet bara du

är avhängigt
morgondan




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 165 gånger
Publicerad 2006-10-22 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga