Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

randomday

i eftermiddags

när vi var bäst

hade jag en skitful
fleecejacka och oborstat hår

dina snusiga
otvättade händer

längs okörda skogsvägar
regndugget
som ville bli snö

godispåsen från macken
och den där barnsliga bakfyllan

där hade de ställt den där 3g-masten
och älgkon som inte var skjuten än

där skrattade vi
åt ingenting som fån och fantiserade
om vad vi skulle ha till kvällsmat

när vi var bäst




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 107 gånger
Publicerad 2006-10-22 01:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga