Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fabian

första gången jag såg i dina förföriska bruna ögon kunde jag inte släppa taget om dig. jag ville bara smeka dig i evigheter, krama och pussa dig, berätta för dig hur mycket du betydde för mig. det var dig jag grät ut hos när jag var ledsen, det var för dig jag berättade mina innersta hemligheter för och du släppte aldrig ut dem. jag kunde vara så irriterande så att du blev arg på mig men ändå så älskade du mig för den jag är och samma sak gällde dig. ibland ville jag bara skrika på dig men jag kunde aldrig ta seriöst på det. dina ögon var fantastiska och de sade allt. istället fick du en kram och puss. jag älskade att leka med dig och se hur glad du kunde bli. jag älskade att vara ute under en kall vinterdag då snöna föll, med dig vid min sida. jag älskade att ligga på gräset under en varm sommardag, med dig vid min sida. jag älskade livet, för du var en del av den.


jag fick nästan nio underbara år med dig.

om du bara visste hur mycket jag älskar dig. jag vägrar säga \'älskade\' för bara för att om någon dör så slutar man inte att älska denne?

jag saknar dig, älskade hund.




Övriga genrer av djävulsdotter
Läst 518 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-10-22 06:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

djävulsdotter
djävulsdotter