Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt fel?

Mitt fel att jag gillar dig?
Mitt fel att jag älskar?

Mitt fel att mitt hjärta väljer dig?
Mitt fel att jag finns till?

Jag älskar dig
tänker på dig
Mitt fel?

Jag finns här för dig
drömmer om dig
Får jag inte det?

Jag vill ha dig
nära
Jag vill känna
din närhet
Höra dig andas
Känna din existens

Jag vill hålla om dig
Veta att du är trygg

Jag bryr mig om dig
Mitt fel?

Förlåt att jag bryr mig
Förlät att jag finns
Förlåt om jag tynger dig
Förlåt för min kärlek

Den verkar inte velad...

Jag kan inte rå för att det är dig
jag vill ha
Det är inte miff fel
det är ju du som är så underbar <3




Fri vers av Grim_me
Läst 218 gånger
Publicerad 2006-10-22 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grim_me
Grim_me