Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen

Jag gick på den stigen vi gick på den dan.
Jag minns det än som om det vore idag.
Du släppte min hand och tittade bort, jag förstod fort att vårt förhållande blev kort.
Du gick därifrån utan ett ord medans jag stod kvar, grinade och svor.
Förlåt för att jag tittade,
förlår för att jag log men min kärlek till dig
den aldrig dog




Fri vers av Alexandra Sjöberg
Läst 377 gånger
Publicerad 2006-10-22 19:52



Bookmark and Share


    susi
du skriver bra .. :)
jaaa det e klart att man inte glömmer de speciella minnen
en femma ;)
2006-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Alexandra Sjöberg
Alexandra Sjöberg