Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svar

jag satt länge och väntade på att du skulle ringa..

jag väntade i flera dagar utan ett svar..

jag som bara ville vara med dig som sista dagarna jag hade kvar..




Fri vers av Alexandra Sjöberg
Läst 388 gånger
Publicerad 2006-10-22 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexandra Sjöberg
Alexandra Sjöberg