Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

cykeltur






landsväg min inatt
hur du sträcker
pennord

det cyklar en farbror
som hummar
med vida snörda byxben
han har sin ficklampa
på styret

ur hans öga
fast det är så mörkt
ett tinder
fullt i fan
snusbrun gipa

långt längre borta bra
än hemma




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 218 gånger
Publicerad 2006-10-23 03:20



Bookmark and Share


  tom boreland
honom känner vi
det kan vara
stig på lurendal
2006-10-23
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga