Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

iakttagelse






tog du dig
för given
tog du
orden
från ditt blad

tog du mig
för given
tog du
händelsen
ur din hand

tog du dig
iakt




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 144 gånger
Publicerad 2006-10-23 06:03



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Sparsmakat, snyggt och tankvärt!
Du hittar härliga vägar för orden
att vandra. Att du har ett starkt
budskap ger ännu mer relief åt
dikten!!
2006-10-23
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga