Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Licht

Bristen på mörker sliter
som bristen på ljus
sliter bort huden
från mitt karga ansikte
Var är alla mörka hörn när man kallar dem
står här i det hänsynslösa skenet
smälter som en torkad vampyr




Övriga genrer av Varan
Läst 390 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-12-04 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Varan
Varan