Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
något förtydligande behövs nog inte


En fråga om ansvar?

Det är inte kameran
som ljuger
det är människan

Det är inte kulan
som dödar
det är människan

Jag är människa
är det därför mitt ansvar
om någon
fotograferar med kamera
eller skjuter med pistol?




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 427 gånger
Publicerad 2006-10-23 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP