Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om nya tag..


mental dränering






mellangärdet
är dikat
avrinningen
låter sig själv
underlätta mig

och
gå inte i stå

rinnreser mig
våta spön
rensar rakryggen




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 190 gånger
Publicerad 2006-10-24 22:43



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Wayward!

Härlig dikt, jag känner riktigt myrvattnet i den mentala myren som rinner längs nacken och benen. Älskar ordvändningar som: "rinnreser mig
våta spön rensar rakryggen"! Hälsar vännen Fredrik
2006-10-25

  Per Rydberg
Här kommer ordlekriet till sin rätt! Jag gillar verkligen ditt uppkäftiga sätt att hantera språket! (Småskrattar och myser) Kreativt så det förslår!!
2006-10-25
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga