Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mongoliet


frihäst






stäpphav

vilt hovat

solsett i

enkom kalla

strävgräsa

ljus



ändlighet

rymde ingen

horisont

under den

stod högre

berg



karg man

närde ingen

annan ägan

än hans

sång och

jurta




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 250 gånger
Publicerad 2006-10-25 22:45



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Underbart sparsmakad, välavvägd dikt. Bilder växer fram på den inre näthinnan och jag hisnar inför orden "ändlighet rymde ingen horisont". Dessutom talar den till frihetslängtan och om något för länge sedan, utan att uns sentimentalitet. Femma! Bulls Eye!
2006-10-26

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Du använder språket på ett underbart sätt! Titeln är dessutom koncis och rymmer så mycket, mycket mer än vad en längre rubrik kunde ha gjort - ännu ett exempel på din världsvrängande språkhantering.
2006-10-26

  Per Rydberg
Den jurtan smakade ypperligt - likaså den här dikten. Landskapet -det karga (innbillar jag mig) breder ut sig för mina fötter när filmen som din dikt startade tar sin början i huvudet på mig! Underbar läsning!
2006-10-25
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga