Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.imdb.com/title/tt0349683/


"King Arthur"



O believed!
I find shelter in your embrace
when I despair of truth and love
I hold fast to you when tides break
against the crumbling shores I remain
in your shadow each time the sun sets
in cloaked darkness I seek the out
when blood flows like rivers
on the field of battle I trust in you
when all else is gone and wind turns beside me.

O believed!
Arise my love! Let my longing sound!
With each breath I yearn for your laughter
in each move I make towards your guiding light
I stand ready for your hand is gentle on my chest
and I know what lies inside your palm.
I see your face.
Inside me you claim my heart.




Fri vers (Fri form) av Nightngale
Läst 561 gånger
Publicerad 2006-10-26 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale