Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill inte synas, jag vill bli sedd!

jag kanske inte är någon att förstå sig på längre
numer lika klar som en isbit
innan den fallit ner
i en hög av jord
och kanske att det är lättare för alla att ta i isbiten som hänger högt
är ren och gnistrar
men den som tidigare sökte mig
gjorde sig gärna besvär att skrapa bort smutsen,
rota bland allt bråte
och hitta mig som den jag var
och jag var älskad, inte bara betraktad




Övriga genrer av malin.
Läst 438 gånger
Publicerad 2006-10-27 00:47



Bookmark and Share


  cogitoergosum
Fantastisk rubrik och väldigt bra dikt

"men den som tidigare sökte mig
gjorde sig gärna besvär att skrapa bort smutsen,
rota bland allt bråte
och hitta mig som den jag var
och jag var älskad, inte bara betraktad"

jag kan verkligen känna igen mig i det du skriver och ja, den var bara underbar.
2006-10-27
  > Nästa text
< Föregående

malin.
malin.