Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

viste





snart

låser tjälen

strand

i tjärn



förborgas

dunkelunder

vita ytas bländ




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 150 gånger
Publicerad 2006-10-27 11:26



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Eftersom sidhe har jämfört den här dikten med min 'stil' måste jag säga två saker: Jag tycker mycket om din dikt. För det andra: Här finns inte tillstymmelse till 'plankning'. Ditt 'egensinniga' skrivande bär sannerligen en egen prägel, skönt leksinnligt och ständigt strålande språkande!!!
2006-10-30

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Påminnrr väldigt mycket om Per Rydbergs dikter.
2006-10-29

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Likeheten mellan snart och strand, tjäle och tjärn. Samtidigt som du säger något om årstidsväxlingarna. Och sista versen är ett fyrverkeri av form och formuleringsförmåga. Du är bra på att para ihop ord ur massan och låta dem dem bli vänner eller sambor.
2006-10-28
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga