Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Höst, rim


Uppror!

Snuviga näsor, spruckna läppar och gikt
verkar vara nästa veckas väderutsikt.
Jag drömmer om fjärran städer
dränker mina sorger i dåligt väder
kan bara stå naken utan kläder

Vid mitt fönster drömmer jag om fjärran länder
spanar efter vindar som vänder
Jag vet inte om det är till någon tröst
men vi kan skrika med samlad röst
”Vi vill avskaffa dig, hemska höst!”




Fri vers av Robin M. Jordan
Läst 359 gånger
Publicerad 2006-10-27 15:37



Bookmark and Share


  Sjörövarbabe
Haha! Snyggt :)
2006-10-28

    Drosophila melongaster
Jävligt skön dikt... påminner om rim man själv skriver ibland. Fortsätt så =)
2006-10-27

  Hubbishelena
"Snuviga näsor, spruckna läppar och gikt
verkar vara nästa veckas väderutsikt."

Gillar verkligen ! det fångade mig direkt att läsa vidare! Annorlunda och fyndigt!

Fast jag tycker hösten är fin..en stund iaf (sen får det gärna bli vår o sommar igen!) :)
2006-10-27

    Camillaa
iiihh, i likee ;)
/ C *
2006-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Robin M. Jordan