Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med liten förändring


med glädje





det var med glädje

jag ville ge den

inte förtjusning

att förvalta hur

du tyckte



jag tyckte ingenting

inget lismeri

lekte inte lek

inte kär heller

tänkte inte





var det

med glädje




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 140 gånger
Publicerad 2006-10-29 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga