Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gummistövlar

och raggsockor
en blåsig höstnatt.

*plask* i lerpölen.

Alldeles ensam
men jag tänker på dig




Övriga genrer av Dandelion
Läst 406 gånger
Publicerad 2006-10-30 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dandelion