Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnen som drunknar i pölar

Barnen som drunknar i pölar
Vem räddar dem från sin lott?
Lyfter upp dem ur vattnet

Tar du tag i den lille pojken?
innan han sjungkit för djupt
in i sin egen hjälplöshet

Ingen tog tag i flickan med det vita håret
och den lila mjukisdräckten
som stod vid kanten och såg ner i djupet

Nu är hon förlorad till regnvattnets land
med höstens musik
och lövens dans




Fri vers av Dandelion
Läst 488 gånger
Publicerad 2007-01-04 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dandelion