Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en tanke väckt av Bodil Malmsten som figurerade på tv4 i förmiddags..

(eller skolexempel; -vad är blått för dig?..)



studie III






ifall ord
är närmevärden
av den egna andens
koncentratförnim

borde de (endast)
förstås ur en allmän
överenskommelse

och skulle kunna
förklaras som hjälpmedel
i vårt handikapp

att vilja dela samma upplevelser




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 159 gånger
Publicerad 2006-10-30 13:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
(Fan, Aliena. Se vad du går miste om när du är så dålig på att se på tv...)
Denna din fundering var kanonbra, tack!
2006-10-30
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga