Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skulle du


Skulle du unnat dig ett längre stag

ett stag att dra dig upp med

upp ifrån där du inte skulle hamna


Hade det blivit bättre om du övat

övat på att hålla andan

så luften hade räckt ända upp


Nu sitter du där i botten

och undrar hur du ska komma upp

utan stag eller luft





Övriga genrer av Mr Denver
Läst 247 gånger
Publicerad 2006-10-30 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Denver