Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

daniel

om en hand bara är fem fingrar
en mun endast ett par läppar
en fitta bara en fitta

om mina känslor bara är mina känslor
så kan du ta din kuk som bara är en kuk
och stoppa in den i någon annans jävla fitta




Fri vers av eleonor
Läst 500 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-31 16:11



Bookmark and Share


  Conan Jonasson
Hehe, skitbra!

Vilken slående avslutning, den såg jag inte komma!
Väldigt duktigt hopsatt :)
2007-01-17

  casanova
diggar denna.
rakt till saken lixom.
2006-12-16

  Herself
hihi ;D
2006-11-02

    Camillaa
ÖÖ ,OKEJ
2006-10-31
  > Nästa text
< Föregående

eleonor