Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..det är svårt (att sätta ord på kärleken) nästan jämt.. -tack Per för din läsning, och för att du såg med andra ögon.. försöker igen..


post (on denoting)

vännen

om jag kunnat hitta rätt

bland orden

då skulle jag lagt dem i en flaska

förseglat
överbordat
alla de sanna

men de var så sagda




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 172 gånger
Publicerad 2006-10-31 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga