Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett gift som sprider sig

Du är vatten
Jag är gift
Förenas vi
Förgiftar jag dig

Jag sprider mig
Och skapar kaos
Inte bara för dig
Utan för alla omkring

Ingen skapade mig
Jag bara finns
Men att finnas
Hjälper inte känslan
Som jag har

Vill bara vara
I det rena vattnet
Så kristallklart
Som din själ

För vem vill vara
Ett gift
Som bara lämnar smärta
Precis som jag




Fri vers av Convolvulus
Läst 282 gånger
Publicerad 2006-10-31 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Convolvulus
Convolvulus