Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina vänner || öppna upp era hjärtan och släpp Göteborg in||

Mina vänner
Kan ni se Göteborg?
Kan ni se Poseidon
och gatorna där bilarna far fram
när ni sitter här brevid mig
på Göteborgs konstmuséum
och sjunger

Mina vänner
Vissa må tro at Göteborg är förgiftat
Att dimman som ligger över är föroreninger
Dom tror att om vi andas in
Så dör vi en förtidig död

Mina vänner
Jag älskar Göteborg
Älskar att dingla men mina ben sittandes på konstens kant
Älskar att se ner på hela Avenyn
Och vänta på att släppa solen in

Mina vänner
Göteborg är inte bara en stad
Göteborg är så mycket mer
Det finns alltid mer att utforska
Men jag nöjer mig med att sitta här
I min svarta Lolita-klänning
Med dinglande ben
Och se
På jordens vackraste plats

Mina vänner
Göteborg skapar så mycket minnen
Historia
Stämmning
Att ingen någonsin skulle vilja fly

Mina vänner
Släpp in Göteborg i era hjärtan

Mina vänner
Jag lovar er
Ni kommer inte bli besvikna




Fri vers av Convolvulus
Läst 289 gånger
Publicerad 2006-10-31 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Convolvulus
Convolvulus