Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är ett litet garnnystan

Jag är ett litet garnnystan
Inte som alla andra garnnystan
Jag är ett speciellt garnnystan

Nästan alla andra garnnystan lägger märke till mig
För jag är ju inte som dom andra garnnystorna

Men även om jag inte är som andra garnnystan så är jag inte perfekt
Även jag kan få knutar
Eller jobbiga tovor som måste klippas bort

Jag är ett garnnystan som skiftar i många fina färger
Bland annat blått, silver och svart
Jag är ett lagomtjockt garn
Ett garn som kan användas till nästan allt
Alla gillar mig
Förutom de som avskyr hur jag ser ut

Jag är ett garnnystan
Så snälla
Kasta inte bort mig
För jag är ju så litet




Fri vers av Convolvulus
Läst 298 gånger
Publicerad 2006-10-31 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Convolvulus
Convolvulus