Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DS 128 ömhet

Morgonen bjuder värme
fysisk kyla
jag låter mig skratta
åt ingenting

lyfter ett barn
med båda mina händer
kysser och talar till
glädjen skymmer tydligheten

drömmer jag
eller har jag vaknat nu
äntligen?




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 480 gånger
Publicerad 2006-11-01 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP