Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DS 130 förödd kärlek

Något av värmen
av det skimrande
och välkomna
har lämnat hennes trädgårdar

löven gulnat
blivit röda
även blommorna
syns mig döda




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 462 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-01 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP