Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
obeskrivligt, måste läsas eller avstås, förslaget avslås


Det här är inte en haiku, det är en ha-kul 1/3

Jag vill int diska
bara ge mig ut, fiska
hör diskborstens gråt

jag kommer sedan
du kommer väl inte redan?
Pappa på fredan

axla jordens börd…
a, ah aaah ooh
det gör visst ont nu




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 331 gånger
Publicerad 2006-11-01 02:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP