Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara allmänna funderingar


Dambesök

Hade dambesök inatt... hon stannade till klockan 6...
Hon ville nog sova över men jag visste att uppvaknandet skulle bli för jobbigt rent socialt.

Hon var skysst och vettig... tänkte tvångstanken några gånger, men jag var helt enkelt inte attraherad av henne, så jag avstod även denna gången/tjejen från att göra några fysiska närmanden.

Jag fattar inte vad som hänt med mig, men jag är glad åt det, kanske fått överdrivet bra självförtroende?... kändes som jag visste att hon var villig att gå hela vägen, även fast det enda närmande hon gjorde var en kram när vi skilldes åt... förut har jag varit så osäker om sådant. Men nu känns det som om jag helt enkelt inte bryr mig om de.




Övriga genrer av Valpskott
Läst 311 gånger
Publicerad 2006-11-01 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valpskott
Valpskott