Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett svartvitt fotografi av mitt liv som det ser ut just nu


Celibat i kvadrat

Allt som rimmar är sant
Lämnar mina pungkulor som pant
Överhettad maräng som är så fin
Plogar mig baklänges genom stearin

En som trodde jag var ett kap
En såg ut att lukta älgrap
En önskar sig en snöstorm
Minst två hör hemma på lunarstorm

En som ser sig själv som straff
En som fick mig att bli paff
Många fler det finns att få
Känner ett måste att gå på tå

Hur ska jag sätta punkt
Så många marionetter är inte lugnt
Mengele delar ut bredspektrum som aldrig förr
Allt för många gluggar, behöver en dörr




Fri vers (Fri form) av Valpskott
Läst 396 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-27 01:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valpskott
Valpskott