Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
helvetet på jorden


Inbillning eller förfärande verklighet?

Ibland inbillar jag mig
livet är
ett lortigt dike
ur vilket
invalidiserade insekter
haltande tar sig fram

mellan tovigt oljigt
smutsigt gräs
och bland förkrympta blommor




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 302 gånger
Publicerad 2006-11-02 01:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP