Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Ordlekande dikter 1995


Begynnande folkmord

Snabbt rinner blodet
i ådrorna

och många hundra människor
med tårade ansikten
ser sitt blod stänka

över de redan regnblanka
kullerstenarna




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 281 gånger
Publicerad 2006-11-02 01:57



Bookmark and Share


  Bissen
Skrämmande omskakande ord...
Gripande!
2006-11-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP