Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den här kom till av en slump en dag i duschen, fast det var inte jag som duschade, jag låg som vanligt och sjöng glatt i badet, nä jag nu ljuger


DS 135 akt av kärlek

135
När hennes huvud vilar
i mitt knä
och jag känner ett inre lugn
då allt andas frid…

är jag
litet rädd ändå
för att det okända
skall bryta loss…

bryta loss bitar ur tystnaden
och skapa
ett outhärdligt inferno
av händelser
som för alltid
skall krossa våra ögonblick
av tidlös kärlek




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 551 gånger
Publicerad 2006-11-02 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP