Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag borde..

Jag borde sova mindre

Jag borde ta vara på dagarna bättre*

Jag borde tänka på vad jag säger

Jag borde skaffa ett jobb*

Jag borde vara snällare mot min kropp

Jag borde inte dömma*

Jag borde vilja åka hem

Jag borde inte snusa och röka*

Jag borde tänka mer på mig

Jag borde åtminstone försöka lära mig skriva*




Övriga genrer av Jojohohanon
Läst 304 gånger
Publicerad 2006-11-03 17:01



Bookmark and Share


    ettolrahC
Gunpowder?
2006-11-24

  emma
ja det är mycket man borde suck men vem orkar det när det är så kallt och mörkt bättre att skjuta upp det till sommaren.
2006-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Jojohohanon

Senast publicerade
Jag borde..
..to tell..
* Se alla