Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vem vet


vem vet

Jag älskar ju dej!
jag vet inte vad jag ska tro...
du sa att du verkligen älskar mej...
men sen så gjorde du saken som jag kallar dumt..
jag vill inte erkänna att du är fel för mej..
för jag älskar dej så...
vill ha din närhet
ömhet
och mest av allt kärlek..
men du är inte här..
och jag är inte där..
men jag älskar dej...
jag vet nu att det är äkta kärlek..
jag vet det...
men det är felfelfel!
jag vill ha dej..
men det sista du sa till mej var att du inte ville leva längre..
jag gråter...
vill ju vara hos dej..
älskar ju dej..
du finns inte...
du gjorde det dumma..
valde den fega vägen...
men jag är också feg..
vill göra likadant som du..
vill ju bara vara hos dej..
vill ha din närhet
ömhet
och mest av allt kärlek..
längtar efter dej...
jag vill vara hos dej!..
jag är feg




Övriga genrer av Porslinsdocka
Läst 196 gånger
Publicerad 2006-11-03 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdocka

Senast publicerade
vem vet
...
Det Mörka
* Se alla