Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för övrigt låter jag mig ibland inspireras av texter som läggs ut av andra här, jag knycker alltså inte texterna rakt av, bara inspirationens låga


övertydlig förklaring till lagomsverige blues

jag blev inspirerad av att lyssna till en skiva med kjell höglund

ni vet han med en stor stark...

fast hans tidigare låtar alltså




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 329 gånger
Publicerad 2006-11-04 00:26



Bookmark and Share


  zallander
Höglund är grym.
har allt med honom
2011-10-08
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP