Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

titellös

skriv våra namn med blod min älskade
vad tvekar du för det är allvar
bevisa din kärlek
visa hela världen
skriv våra namn med blod

vågar du inte
räds du smärtan
men så ta mitt läppstift då och skriv

 

 




Övriga genrer av Hellbilly
Läst 199 gånger
Publicerad 2006-11-04 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hellbilly
Hellbilly