Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DS 138 insikter

När hon går
lämnar hon mig
lämnar också kvar
en bild av sig själv

den hon tar med sig
får jag aldrig se
inte ens när
hon är här

när hon går
lämnar hon mig
lämnar också kvar
en bild av sig själv

en bild hon tar med sig
är en bild av mig
den hon lämnar kvar
får hon aldrig se
inte ens när
hon är här




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 459 gånger
Publicerad 2006-11-05 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP